Reiki met Jill

Reiki is een vorm van energy healing. Een eeuwen oude techniek van handoplegging, Reiki is al duizenden jaren oud. De populariteit van de methode blijft wereldwijd groeien, dankzij de indrukwekkende resultaten.

Reiki levert je het volgende op:
– Het vermindert je stress en pijnklachten
– Het helpt oud zeer/onverwerkte emoties los te laten
– Je versterkt de balans tussen lichaam en geest
– Een warm gevoel
– Een boost voor jouw zelfhelend vermogen
– Minder last van pijnlijke punten in je lichaam

En misschien denk je nu wel, ja dat zou ik mezelf moeten gunnen. Maar zie je vervolgens in je agenda geen ruimte om dit in te plannen? Die ken ik!

Jij denkt misschien ook wel dat het vanzelf wel een keertje rustiger wordt. Of dat die pijntjes wel weer over zullen gaan. Zo herkenbaar.

Jarenlang stond het zorgen voor anderen bij mij ook hoger dan goed voor mezelf zorgen. Met een burn-out tot gevolg.

‘’Als je blijft doen wat je deed dan krijg je wat je kreeg’’

-Albert Einstein-

Maar jij wilt nu al goed voor jezelf zorgen toch? Jij bent nu al bereid naar de signalen van je lichaam te gaan luisteren. Jij voelt dat dat belangrijk is. Dat jij belangrijk bent! Ja, toch?

Draai het dan om. Wat in je agenda is belangrijker dan goed voor jezelf zorgen? En plan jou ont-span momentje nu in mijn agenda.

Wat is handig om te weten? 

Een Reiki sessie duurt ongeveer 45 minuten.

We starten met een kopje thee en een kort gesprekje zodat helder is met welke vraag jij de behandeltafel op stapt. Na de sessie spreken we nog kort na onder het genot van een glaasje water. Ik raad je aan om na de behandeling goed water te blijven drinken, dit het helpt de losgekomen afvalstoffen uit je lichaam af te voeren.

Bij een Reikibehandeling lig je ontspannen, in voor jou makkelijk zittende kleding, op de behandeltafel. Tijdens de sessie leg ik mijn handen op diverse plekken van het lichaam en raak je daarbij zachtjes aan. Verder hoef je niets te doen; openstaan voor de ervaring is voldoende.

Na de sessie voelen de meeste mensen zich ontspannen (zowel fysiek als mentaal), schoner, lichter, positiever en geaard. Het kán zijn dat je wat misselijk wordt, hoofdpijn krijgt of moe bent in de uren of dagen na de behandeling. Dit is dus meestal niet het geval, maar kan erbij horen). Je lichaam is zich dan aan het reinigen (detox).

Er is internationaal divers wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effecten van Reiki en de methode wordt steeds vaker ingezet, complementair aan de reguliere gezondheidszorg. Reiki is dus geen vervanging voor klassieke geneeskunde – wel een mooie aanvulling.

 

Holistic sessie met Jill

Ik heb een holistisch kijk, ik kijk met je mee naar jou als geheel en naar jou in het geheel. Ik geloof dat alles met elkaar in verbinding staat. Daarmee kun je hoe het fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch dan wel spiritueel met je gaat niet los van elkaar zien.

Wanneer je uit balans bent op het ene gebied, heeft dat invloed op het andere. Je gedachten bepalen je emoties. Simpelweg een glimlach op je gezicht brengen heeft bijvoorbeeld direct invloed op hoe jij je voelt, dit is zelfs wetenschappelijk bewezen.

Vanuit onbalans in het geheel van de holistische nivo’s kun je onmogelijk je volle potentie leven.

‘’Volg waar je hartje sneller van gaat kloppen’’

Herken je dit?

– Je bent een wandelend hoofd en houdt ervan om dingen op te lossen/te fixen
– Je gelooft wel dat er ook wijsheid in je lijf zit, maar weet niet hoe die in te zetten
– Je bent regelmatig te moe voor leuke dingen, je hebt minder energie dan je wilt
– Je staat eigenlijk altijd ‘aan’ en laat je vooral leiden door alles wat ‘moet’
– Je hebt ergens wel het idee dat alles met elkaar in verbinding staat, maar vindt spiritualiteit snel zweverig gedoe

Dus als jij ook voelt dat er meer in je zit. Is het nu eindelijk tijd om jezelf te laten zien en jouw stem te laten horen. En wil je dat doen zonder je zorgen te maken wat anderen daarvan vinden.

Boek dan een holistic sessie!

Ik geloof er in dat jij zelf alle antwoorden hebt. Dat wil niet zeggen dat je die alleen kunt vinden. Ze liggen vaak op andere plekken dan waar jij al hebt gezocht. Dat samen zoeken vind ik heerlijk. Als je de oorzaak heelt, in plaats van de symptomen bestrijdt, ontstaat er rust in het systeem en kan de energie weer stromen.

Zo kun ook jij jouw volle potentie leven en vanuit de mooiste versie van jezelf je dromen realiseren!

meer informatie holistic met jill

Je kunt er ook voor kiezen om eerst een kennismakingsgesprek aan te vragen.

Wat is handig om te weten? 

Een Holistic sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Waarvan een deel cognitief (praten) en een deel energetisch werk (in oefeningen of op de behandeltafel).

De eerste afspraak begint met een oriënterend gesprek over jouw situatie waarin we op zoek gaan naar de oorzaak van je probleem en waarin we de hulpvraag bepalen. Daarna maken we meestal een start met energetisch werk.

Na de sessie spreken we nog kort na en deel ik met je hoe een vervolgtraject er uit kan komen te zien. Meestal zijn er meerdere sessies nodig of ben je nog beter geholpen met het ‘Holistic met Jill’ traject.

Ik raad je aan om na de behandeling goed water te blijven drinken, dit helpt de losgekomen afvalstoffen uit je lichaam af te voeren.

Familie opstelling met Jill

Ik bied magische familieopstellingen aan. Zowel in de vorm van workshops (voor als je er eerst aan wilt proeven) als 1-op-1. Waarbij we 1-op-1 echt met jouw vraag aan de slag gaan.
Hiermee ga je oude patronen doorbreken en nieuwe wegen vinden voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

Vraag jij je af of jij al op je eigen plek staat in jouw familiesysteem? Kijk dan eens of je je in onderstaande voorbeelden herkent.

Herken je dit?
– Je legt de lat voor jezelf altijd hoog
– Je vindt lummelen zonde van je tijd
– Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
– Je gaat geregeld over je eigen grenzen
– Je hebt eigenlijk geen idee waar je zelf écht blij van wordt
– Je bent regelmatig te moe voor leuke dingen, je hebt minder energie dan je wilt
– Je vindt dat je op veel vlakken te kort schiet … op je werk, als partner, als moeder, als vriendin
– Je staat eigenlijk altijd ‘aan’ en laat je vooral leiden door alles wat ‘moet’
– Je zit veel in je hoofd

Mocht je nou (een aantal van) deze punten herkennen. Dan weet ik nu al dat je niet op je eigen plek staat.

De oorzaak van hardnekkige patronen in je huidige leven (in werk, relaties, etc.) liggen namelijk heel vaak in je familiesysteem, je gezin van herkomst. Ooit ben je, onbewust, op een plek komen te staan die niet jouw plek is.

Als jij jouw eigen plek weer in kunt nemen in je familiesysteem ontstaat er rust in het systeem en kan de energie weer stromen. Hoe lekker zou dat zijn?!

En het mooie van systemisch werk is dat alles wat jij doet om op jouw plek te komen niet meegegeven wordt naar de volgende generatie. Dus al het werk wat jij doet is ook nog eens goed voor je (toekomstige) kinderen.

‘’You are the dream of all your ancestors’’

-Bert Hellinger-

Mocht je nu denken, maar nu ik dit weet dan haal ik gewoon een boek uit de bibliotheek en dan los ik het zelf wel op. OF… ik moet het gewoon anders gaan doen! En geloof me ik spreek uit ervaring. Dit kun je niet zelf.

Als het zo simpel was, dan liep je er namelijk niet meer tegenaan. Dan had je het zelf al eerder opgelost. Toch?!

Het gaat namelijk om een soort onbewuste kracht of schaduw die steeds weer aan je trekt en die je in je oude patronen doet vallen. Het zijn vaak symptomen van (onbewust) trauma. Trauma uit jouw leven of uit de generaties voor jou. En dat hoeft niet eens iets heel heftigs te zijn, dat kan wel, maar hoeft dus niet.

Voor het daadwerkelijk doorvoelen en doorleven van je trauma’s heb je deskundige begeleiding nodig van een systemisch coach. Dus gun jezelf (en je kinderen) dat jij weer op jouw plek komt te staan!

Meld je nu aan voor een 1-op-1 familie opstelling!

Familie opstelling meer info

Wil je liever eerst even samen verkennen of dit de juiste keuze is?

Wat is handig om te weten? 

De eerste afspraak begint met een oriënterend gesprek over jouw situatie waarin we de systemische vraag bepalen en we samen kijken naar jouw familie systeem.

Na de sessie spreken we kort wat inzichten na onder het genot van een glaasje water. En deel ik met je hoe een vervolgtraject er uit kan komen te zien. Meestal zijn er meerdere sessies nodig of ben je nog beter geholpen met het ‘Holistic met Jill’ traject.

Ik raad je aan om niet direct aansluitend aan een sessie te veel te moeten. Ervaring leert dat een familie opstelling best veel energie vergt.

Holistic met Jill traject

Ik heb een uniek 1-op-1 traject voor je, met daarin alle stappen voor de nodige focus en structuur om, vanuit de juiste energie, te werken aan je echte ik.

Misschien denk je nu wel “ja… natuurlijk wil ik dat!” Maar gaan vervolgens de stemmetjes in je hoofd direct weer tetteren. Vliegen de belemmerende overtuigingen en argumenten je om de oren. Dat is heel normaal. Ik ken dat!

‘’Your life is a reflection of your thoughts. If you change your thinking, you change your life.’’

-Brian Tracy-

Jij denkt misschien ook dat het lezen van zelfhulp boeken je gaat helpen. Of dat het luisteren naar die ene podcast serie je echt verder gaat helpen. Of die online training, als je die nou volgt, dan kom kom je er zelf wel uit. Je bent immers niet dom.

Zo herkenbaar… dat zelluff willen doen. Mijn oude programmering en overtuigingen van ‘je moet het zelf kunnen’ en ‘hulp vragen is zwak’ stonden bij mij ook altijd meteen aan. Maar eerlijk is eerlijk, ik kon het niet alleen. Nee, echt niet. Pas toen ik echt durfde te investeren in mezelf en hierbij hulp van coaches in durfde te schakelen veranderde er echt iets. En dat gun ik jou ook!

Je hebt voor sommige dingen gewoon een ander nodig. Als je zelf het antwoord al had, dan was je immers niet hier aan het lezen. Toch?

En ja, persoonlijke ont-wikkeling gaat niet vanzelf. Maar volgens mij ben jij bereid om naar jezelf te kijken, naar je lijf te gaan luisteren en dingen te veranderen toch? Je bent bereid om in jezelf te investeren. Je voelt dat het nu tijd is voor jou! Heb ik gelijk?

‘’Alles klopt weer ‘als je bent wie je bent en je doet zoals je bent’’

Gooi dan nu het roer om! Zet jezelf op #1 en wordt de mooiste en meest krachtige versie van jezelf. Die versie waarmee je al jouw dromen zult realiseren.

En tuurlijk kun je dit ook pas gaan doen als je echt helemaal bent vastgelopen. Net als ik. Maar ik gun jou dat je eerder hulp accepteert.

De hoogste tijd dus om nu in te stappen op mijn 1-op-1 coaching. Zodat jij de stappen zet die je dichter bij je dromen brengen. Jij bent het meer dan waard!

Meld je nu aan voor een gratis intake en ontdek hoe het 1-op-1 Holistic met Jill traject de juiste stap voor jou is.

holistic traject meer info

‘’Het is de bedoeling dat je anders bent. Now own it’’

Wat is handig om te weten? 

Het holistic met Jill traject bestaat uit een combinatie van meerdere 1-op-1 coaching sessie (1,5u per sessie live of online) en thuis aan de slag met een werkboek.

Daarnaast ben ik er tussendoor voor jou. Als jouw vraagbaak, als degene die voor je juicht en je een spiegel voorhoudt.

Tijdens de intake verkennen we samen wat je hulpvraag is. Waar je eigenlijk naar verlangt en waar je nu in de praktijk tegen aan loopt.

Elke sessie starten we met het doorspreken van je huiswerk en gaan we aan de slag met oefeningen, werkvormen en opstellingen op maat.

Ik raad je aan om niet direct aansluitend aan een sessie te veel te moeten. Ervaring leert dat een de sessies best veel energie vergen.