Aanbod Team/Organisatie

Laat de energie weer stromen, vergroot de prestaties en je werkplezier!

Laat de energie weer stromen, vergroot de prestaties en je werkplezier!

Mensen die echt in verbinding staan met zichzelf, kunnen uitzonderlijke prestaties leveren. In verbinding met anderen en de organisatie als geheel ontstaat betekenis vol werk dat er toe doet!

Soms is er echter meer nodig dan welwillende, in verbinding zijnde medewerkers met de juiste vaardigheden om echte verandering te creëren.

Samen duiken we in de patronen die mogelijk remmen, want daar moet je zijn!

INDIVIDUELE COACHING

  • Vooraf kennismaken 
  • Maatwerk traject

De beste versie van jezelf op je werk

Ik bied individuele coaching waarbij ik altijd kijk naar de individu als geheel en de individu in het geheel. Denk hierbij aan thema’s als stevig staan in je werk, terug keren na een burn-out, betere werk-privé balans etc.

TEAM/ ORGANISATIE BEGELEIDING

  • Vooraf kennismaken 
  • Maatwerk traject

Kom af van wat je tegenhoudt.
Zodat je kunt doen waarvoor je bedoeld bent.

Ik begeleid teams bij het realiseren van verandering, bij het herkennen en doorbreken van patronen en het realiseren van de doelen.

WORKSHOPS EN TRAININGEN

  • Vooraf kennismaken 
  • Maatwerk traject

Samen de systemische bril opzetten

Ik leer managers en medewerkers hoe zij en hun teams de ongewenste cultuur nu ècht uit het tapijt te halen door met een systemische bril op te kijken naar wat er speelt.

“Ik heb het coachtraject als zeer prettig en waardevol ervaren. Ik vond de gesprekken fijn, maar soms ook confronterend en emotioneel (met name de opstellingen). Ik ben gegroeid en heb handvatten gekregen die ik nu toepas.”

Sylvia

“Ik was als directeur onrustig, ontevreden en op zoek. Het voelt alsof er fundamenteel iets veranderd is in de manier waarop ik dingen doe. Ik voel me volwassener, rustiger. Jij hebt me hierin begeleid op een manier die ik rationeel niet bevatten kan, maar die me enorm heeft geholpen.”

Dorien

“Jill helpt je om een andere bril op te zetten. En met die andere bril op zie je andere dingen. Het heeft mij als teamleider veel inzicht gegeven. Op wat er speelt en ook op wat de onderliggende patronen zijn. Ik gun iedereen die bril.”

Sander

Nieuwsgierig wat ik voor jouw team/organisatie kan betekenen?
Vraag een gratis kennismaking aan!