Workshops en events met Jill

Echt even stilstaan en connectie maken

Echt even stilstaan en connectie maken

Het is mijn missie om gedreven vrouwen te inspireren en activeren om dichter bij zichzelf te komen en blijven. Zodat zij zichzelf weer op #1 zetten en keuzes maken die bijdragen aan hun dromen.

Naast mijn 1-op-1 coaching en begeleiding voor individuen en teams/organisaties organiseer ik regelmatig inspirerende workshops en events. Hierbij staat verbinding en persoonlijke ontwikkeling van vrouwen altijd centraal.

Hieronder een overzicht voor de komende maanden.

Wil jij je nog verder onderdompelen en persoonlijk groeien, kijk dan bij mijn individuele aanbod.

Workshop systemisch werken

Ervaar hoe jouw familie in jouw leven door klinkt

Ben jij nieuwsgierig hoe de echo van je familie in jou door klinkt?
Merk je dat je in verschillende situaties tegen dezelfde patronen aan loopt?
Wil je zicht krijgen op wat jij achter je kunt laten of juist aan te kijken hebt?

Systemisch werken gaat uit van de invloed van het grotere geheel waar je deel van uitmaakt. Dit grotere geheel bepaalt in grote mate, je zelfbeeld, je overtuigingen en je gedrag.

Een belangrijk groter geheel waar je deel van uitmaakt, is je gezin van herkomst (inclusief al je voorouders). Dit systeem heeft mega veel invloed op wie jij nu bent, hoe je denkt, voelt en doet.

In de veiligheid van een kleine groep starten we met verschillende oefeningen om kennis te maken met systemisch werk. Waarna de dynamiek van familieopstellingen kan worden ervaren.

Een opstelling is, zeker als je het voor het eerst meemaakt, vaak een magische en bijzondere ervaring. Een opstelling helpt je om zicht te krijgen in dynamieken en symptomen die mee spelen rond de vraag.

Ben jij ook nieuwsgierig of staat een familieopstelling al een tijdje op je lijstje?

Sluit dan vooral aan bij een workshop!

‘’Let’s create some magic together’’

workshops vrouwen generaties

Vind je het nog spannend of twijfel je of het iets voor je is? Neem dan vooral contact met me op!

Wat is handig om te weten? 

Deze workshop duurt 4 uur. En is zeer geschikt als eerste kennismaking met dit bijzondere werk.

Er is tijdens de workshop naast de oefeningen ruimte voor een of twee familieopstelling. Misschien wel die van jou… Bij het aanmelden kun jij jouw vraag doorgeven.

“Ik was verrast over de impact van de verschillende oefeningen. De begeleiding voelde heel veilig en ondersteunend. Ik ben geïnspireerd en met een diep gevoel van rust naar huis gegaan. Een aanrader!”

Roos

“Hey Jill, ik vond het echt heel bijzonder. Met een lach en een traan. Heel open en veilig. Met veel variatie. Intens en mooi Ik ben echt ontzettend dankbaar dat ik dit mocht meemaken!”

Nancy

“Het was echt bijzonder en intens. Het heeft veel indruk achter gelaten. Ik vond het best spannend, maar ben zo blij dat ik gegaan ben. De begeleiding voelde heel fijn en vertrouwd.”

Carla

Vrouwencirkels

Verbinden met jezelf, andere vrouwen èn een oeroud krachtenveld

Al eeuwen komen vrouwen samen in cirkels om hun wijsheden te delen, elkaar te steunen en hun vrouwelijke kracht te verdiepen. Dit doen ze via rituelen, dans, verhalen, zang en meditatie.

In oude tradities was dit vaak gekoppeld aan de maandelijkse menstruatiecyclus en/of volle of nieuwe maan dan wel aan de jaarfeesten. Het was een plek waar vrouwen uit konden rusten, ze zorgden voor elkaar, vertelden elkaar verhalen en gaven hun geheimen over geboorte, sterven, geneeskrachtige kruiden en healing aan elkaar door.

In onze westerse wereld waarin de mannelijke energie centraal staat: competitie, plannen, to do lijstjes, overfocust zijn op doelen, alles alleen doen, angst voor mislukking, emoties onderdrukken enzovoort, wordt het belang van leunen en steunen op andere vrouwen echt onderschat. Vrouwen hebben vrouwelijke energie nodig om vanuit die energie en kracht bij te kunnen dragen aan het geheel.

Een vrouwencirkel is voor veel vrouwen een belangrijk moment van rust, van écht contact maken met jezelf en met je sisters en samen te kunnen delen en helen. Een superbelangrijk moment voor jezelf dus! Om even los te komen van dagelijkse beslommeringen, werk, gezin en alle verantwoordelijkheden waar je als moderne vrouw mee te maken hebt.

Meld je nu aan voor de vrouwencirkels!

‘’Magic happens when woman gather’’

workshops vrouwencirkels

Wil je liever eerst nog samen verkennen of dit iets voor je is.
Laat een berichtje achter in het contact formulier en ik bel je zo snel mogelijk terug.

Wat is handig om te weten? 

Een vrouwencirkel duurt ongeveer 3 uur.

Ze worden veelal in de avond op verschillende fantastische plekken in de Leidse regio gehouden. Op of rond belangrijke data van de Keltische jaarfeesten, dan wel rond de volle of nieuwe maan.

“Het was prachtig magisch! Lekker om hier tijd aan te besteden. Dat wat je met je hoofd bedenkt blijkt in het energieveld ineens anders. Hoe dan? Dit moet je ervaren, je kunt ook niet uitleggen ‘hoe appeltaart ruikt’. Super dank je wel.”

Monique

“Wat een oerkracht en verbinding ontstaat er als je vrouwen bij elkaar brengt. De manier waarop Jill de cirkel heeft begeleid heeft daar voor gezorgd. Maar ook de cacao heeft onze harten naar elkaar geopend. Wouw. Ik zit nog steeds na te genieten.”

Milou

Vraag een gratis kennismaking aan